Followers

OUT AND PROUD

My photo
i'm a people lover.. especially their way of thinking.. that's why i went for psychology.. i'm nice, funny, sometimes i talk to much, but that's me, i listen to everyone who has something to say.. and last but not least, i love the woman.. and i'm proud of this.. proud and out..

May 7, 2010

cuvinte..

as vrea sa scriu o poezie doar pt tine.. sa scriu versuri in care sa te regasesti.. versuri in care sa exprim ceea ce esti.. un ocean oglindit in lumina cerului, un soare cu raze calde ce inmoaie si ultima parte din pielea atinsa.. un abis in care ma cufund de fiecare data cand nu vreau sa exist.. lumina care-mi sangereza existenta atunci cand privesti in oglinda din mine..
versuri care in valtoarea lor sa te exprime, si ma lase in nebunia cuvintelor, in atingeri secrete, nopti fierbinti si dimineti tulburate..
as vrea sa scriu o poezie doar pentru tine.. versuri in care sa te regasesti.. dar nu stiu si nu gasesc cuvinte potrivite prin care sa exprim ceea ce esti..
eu sunt intrebarea cuvintelor tale.. si a versurilor ce inceraca sa te descrie si care te incoltesc zile si nopti..
as vrea sa scriu o poezie doar pentru tine.. dar esti misterul versurilor mele si nu pot si nu mai stiu sa scriu... cuvinte fara sens, artificiale, si versuri efemere ies la iveala pt ca nu stiu si nu pot sa scriu ceva doar pentru tine.. versuri in care sa te regasesti.. versuri in care sa exprim ceea ce esti..

No comments:

Post a Comment